torstai 1. elokuuta 2019

Kotiteollisuus / Rock in the City Rauma / 5.7.2019

Rock in the Cityssa ei kauheasti muu houkutellut, mutta tarve nähdä Kotiteollisuus kasvoi heinäkuun lähestyessä aina suuremmaksi ja suuremmaksi. Viimeinen niitti oli tieto siitä, että Rakastaa / ei rakasta on palaillut settilistoille. Toiveikkaana siis suuntasin kohti Raumaa. Rakastaa / ei rakasta on yksi suosikkikappaleistani kaikilta yhtyeiltä ja se kappale, joka sai aikanaan rakastumaan totaalisesti Kotiteollisuuteen.

Ennen Kotiteollisuutta lavan valtasi Stratovarius, jonka keikan näin kokonaan. Hitit rullasivat tyylikkäästi ja keikka oli vallan viihdyttävä.
Kotiteollisuuden keikalle sain aivan loistavan eturivipaikan, eikä keikan alkua kauaa tarvinut odotella Stratovariuksen lopeteltua. Odotellessa soi muuten aivan pirun hyviä kappaleita, kiitos DJ:lle niistä.

Kotiteollisuuden äijät olivat hyväntuulisia ja keikka kulki jotenkin leppoisissa tunnelmissa. Joskin joka välissä itsellä oli vähän sellainen "joko nyt, joko nyt" -malttamattomuus. Hynynen spiikkasi Kaiholan niin, että luulin jo, mutta kelpasihan se Kaiholakin. Keikan loppupuolella oli jo pakko huutaa, että soittakaa nyt se Rakastaa / ei rakasta. Hetken kuluttua keikka loppui ja olo oli ontto - ei sitä tullutkaan. Mutta festarikeikoille epätyypillisesti saimmekin rummuttaa bändin takaisin lavalle ja kun Hynynen lausui mikkiin, että soitetaanhan nyt sitten tää kun joku tuolta niin kovasti huuteli, oli tunnelma aivan uskomaton! Lähdin Raumalle toiveikkaana ja sain mitä halusin. Kiitos Kotiteollisuus hyvän fiiliksen keikasta.

Keikalla kuultiin ainakin

Kivireki
Jos sanon
Helvetistä itään
Tuonelan koivut
Kielletyn puun hedelmä
Laulu kuolleille
Minä  olen
Kusipää
Kaihola
Viinamäki
Rakastaa / ei rakasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti