perjantai 21. helmikuuta 2020

Lovi.




Lovi saapui kaksi viikkoa sitten. Kyseessä on Herra Ylpön uuden yhtyeen Herra Ylppö & EX esikoisalbumi, jolla Ylppö käsittelee parin vuoden takaista eroaan.
Levy on järjettömän intensiivinen ja jotenkin tosi raaka. Näin rehellisiä sanoituksia ei ole ennen kuultu. Tämä on jotain ihan uutta. Kuvausta elämästä, tuntoja syvältä ihmisen sisältä. Levy synnytti jatkuvia kylmiä väreitä ja paikoin tunteet siirtyivät levyltä kotisohvalle niin, että ahdistus oli käsin kosketeltavissa. Levy ei kuitenkaan ole synkkä tai masentava, se on toiveikas. Sanoituksissa luotetaan siihen, että kaikesta selvii. Ystävien tuella, ajan myötä.

Vaikka albumi on ns. teemalevy, on jokainen kappale omanlaisensa ja homma toimii sekä kokonaisuutena että yksittäispoimintoina.
Näin tuoreena omat suosikkini ovat Suomen naiset ja Helsinki ei välitä kyyneleistäni, mutta kuten tiedämme niin usein tietyt kappaleet nousevat vasta vähän myöhemmin esille ja valtaavat silloin kärkisijat. Live-kokemukset tuovat myös aina oman ulottuvuutensa. Kiertue starttaa viikon kuluttua Vantaalta jatkuen pitkälle huhtikuuhun ja sitten siitä edelleen kesän festareille. En malta oottaa! Tuu mukaan, nähdään keikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti