torstai 13. helmikuuta 2020

Apulanta / IsomäkiAreena, Pori / 8.2.2020














Keikkavuosi vihdoin käyntiin ja millä tavalla! Uuaa. Apulantaa kävin viimeksi katsomassa Provinssissa, koska Make Nu-Metal Great Again ja Lokin päällä lokki. Provinssin keikka oli aivan loistava, joten olisin mielelläni mennyt useammallekin tän Nu-Metal Is Great Again -kiertueen keikoille, mutta liput myi vauhdilla loppuun eikä ihme: Apulanta on mahtavassa keikkakunnossa. Biisien "metallisovitukset" toimii hienosti, tuoden vanhoihin biiseihin uutta särmää ja elämää, uusia kulmia, joiden tahtiin riehua ja tanssia. Erityiskiitos 0010 uudelle versiolle, hyvä Sipe! Oli aika mieletön fiilis tanssia tuota biisiä, kun ensimmäisestä live-kerrasta alkaa olla kohta se 20 vuotta. Niin se vaan oli aivan kuin viime viikolla tehty biisi. 

Rakastin joka hetkeä Porin keikasta. Apulantaa lämppäsi LähiöBotox, jonka osuudesta sai aika huonosti tolkkua, mutta Apulannan kohdalla mitään tällaista ongelmaa ei ollut, vaan äänentoisto pelasi kiitettävästi sekä laulun että kaikkien soittimien ja taustojen osalta. Sanoista sai kirkkaasti selvää ja mukana laulaminen oli tehty ihmiselle helpoksi. Settilista oli tiukkaa tykitystä, joka tuntui muuten kropassa seuraavina päivinä! Taas pohdin, että voi jestas että olisin hyvässä kunnossa, jos pääsisin keikoille pari kolme kertaa viikossa. Parasta ryhmäliikuntaa ikinä. Kyljistä löytyi ihan uusia lihaksia, kiitos Nu-Metal -ketkutuksen. Ei tartte painavaa hulavannetta hei!

Setti oli tositosi jees. Tykkäsin kovasti. Suunnilleen näin se meni:

Mitä kuuluu, Ei yhtään todistajaa, Ruhtinaat, Koneeseen kadonnut, Amerika, Lokin päällä lokki, Kuollakseen elossa, Lasitalot, Hippo, 0010, Ravistettava ennen käyttöä, Teit meistä kauniin, Pahempi toistaan, Armo, Viisaus ei asu meissä, Valot pimeyksien reunoilla, Anna mulle piiskaa.

Kuten huomaatte, kovin montaa hengähdystaukoa ei välissä ollut! Ja hyvä niin. Täytyy vielä todeta, että on noi Apulannan pojat kyllä kovassa kunnossa. Yleisö kiittää, kun pääsee tällaista menoa kokemaan.
Tälle vuodelle on luvassa ihan huikeita keikkoja, mutta tää aloitus oli jo viiskauttaviis. Enemmän voimia antava kuin kymmenet päikkärit ja kakskyt energiajuomaa! 

Kiitän. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti