sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Keikkahaaste

Jaahas. 😄

Eka keikka:
Ensimmäinen täyspitkä keikka oli HIM Suistomaa Soi -tapahtumassa vuonna 1997. Ville Valo veti kaljaa ja röökiä hyvää tahtia esiintymisen ohessa, yleisö istui nurmikolla. Äiti äänitti mulle radiosta kasetille When Love and Death Embracen. HIM:in näin tän jälkeen vielä pariin otteeseen, Lalliksella ja Tammerfesteillä 2000-luvun alussa.

Viimeisin keikka:
Kotiteollisuus IsomäkiRocksissa

Paras keikka:
Apua! En voi sanoa yhtä.
Maj Karma Porin nuorisotalon keikka Metallisydän-kiertueella, Etupiha Anniksella 2002, Manicsit Qstockissa 2008, Amorphis Savonlinnassa 2014, Herra Ylppö & Ihmiset Karmarockissa 2012, Maj Karma Turussa Apollossa 2018, Disco Ensemble samaisessa Apollossa 2018, Apulannan Hiekka-kiertueen keikat, Apulannan spessukeikka Heinola sinfonietan kanssa, Kotiteollisuuden Kankaanpää 2019 ja spessukeikka 2018, The 69 Eyes Kinossa 2015, Backyard Babies ja Tehosekoitin Ankkarockissa 2004, Bullet for my Valentine Pakkahuoneella 2014, Viikate Kinossa 2016 (?)... Tekis mieli nostaa ihan kaikilta lempibändeiltä jotain. Ää.

Huonoin keikka: Tää on tosi vaikea. En muista ainakaan mistään lähteneeni kesken pois. Jukka Poika joskus 2012 tms oli kyllä pikkujoulu-risteilyllä kauhee pettymys, kun oltiin sitä työporukalla odotettu ja sit se ei vetänyt yhtään biisiä kokonaan, keikka kesti ehkä just 30min ja fiilis oli aika lattea. Onneksi myöhäisillan coverbändi paikkasi tilanteen ja järjesti kunnon pirskeet.

Äänekkäin keikka: Jollain keikalla olin Kinossa sillee että pelkäsin oikeesti vähän menettäväni kuuloni. Varmaan KT.

Nähnyt useimmin: Kun tietäisi. Oon pitänyt kirjaa vasta 2012 vuodesta lähtien. Luulen, että Maj Karma ja Kotiteollisuus on aika tasoissa. Apulanta sit kolmosena.

Yllätyksellisin keikka: Kotiteollisuuden kolmen setin spessukeikka 2019, oli ihan käsittämättömän jännää ootella mitä ovat valinneet vanhojen levyjen joukosta ja mitä akkarisettiin. Ajattelin tota keikkaa päivittäin varmaan kaks kuukautta ennen keikkaa!

Seuraava keikka: Apulantaa luvassa

Olisinpa nähnyt: Linkin Park 💔

Vielä näkemättä: Maija Vilkkumaa (tää on oikeesti vähän outoa, koska olin ihan superfani aikanaan. Uus tuotanto menee vähän ohi, mutta live kyllä kiinnostais silti!)

Ps. Miksei tässä haasteessa oo enempää kohtia! Olisin halunnut mainita vielä vaikka mitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti