sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Stam1na/ Klubi, Tampere/ 14.12.2018














Ihan hullua! Aivan kertakaikkiaan.
Stam1na julkaisi vuoden 2018 loppupuolella käsittämättömän upean albumin Taival. Stam1na ei ole pettymyksiä tuottanut ennenkään, mutta Taival on jotain uskomatonta.
Sakara Records saa pikkasen pörhistellä rintaansa vuoden saavutuksistaan, sillä ei ole ihan jokapäiväistä pistää pihalle sellaista trioa kuin Maj Karma - 101 tapaa olla vapaa, Mokoma - Hengen pitimet ja Stam1na - Taival. Minun on ihan mahdotonta laittaa näitä johonkin paremmuusjärjestykseen, mutta sen tiedän, että nämä ovat vuoden 2018 parhaat levyt, ja koko 2010-luvun parhaat levyt.

Oli luonnollisestikin pakkopakkopakko päästä jollekin kiertueen keikoista ja onneksi Tampereen Klubin sain kohdallani järjestymään. Taas sellainen seikkailureissu, illalla junalla Tampereelle ja sieltä 3.30 lähteneellä bussilla kotiin. Kiitos bussifirma, että ajat tällaista vuoroa ja mahdollistat keikkareissuni!

Meno oli sekopäistä, hikistä ja hurjaa. Toki paikoin myös äärimmäisen herkkää. Stam1nan mukana oli Kaisu Kärri, joka fiittasi upeasti osuutensa Gaian lapsi -kappaleesta sekä myös muutamissa muissa biiseissä.
Setti oli aivan huikean hieno ja monipuolinen. Olin yllättynyt siitä, kuinka paljon tuli vanhempiakin biisejä. Ylipäänsä yleisö sai kyllä rahoilleen vastinetta ja helvetisti ylikin, koska saimme kuulla kaikki listalla näkyvät 17 kappaletta. Tätä kirjoittaessani päässä alkaa soida Solar:in liveveto, se oli rautaa!
Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti