keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Maj Karma / Harjavalta 150v / 21.9.2019













Lauantaina juhlimme 150-vuotiasta Harjavaltaa ja saattelimme Maj Karman _lyhyelle_ tauolle. 
Ilta käynnistyi VIP-tilaisuudella, jonka tuotto lahjoitetaan Harjavallan nuorityön hyväksi. Mukavaa olla mukana tekemässä hyvää. Meistä vieraista pidettiin äärettömän upeasti huolta; ruoka oli hyvää, juoma oli hyvää, missään järjestelyissä ei ollut mitään moitittavaa. Jii, Häiriö, Kurittu ja Ylppö kävivät juttelemassa ja napsittiin yhteiskuvia. Hieno tilaisuus.

Keikka oli kiertueelle melko tyypillinen, joskin pienillä muutoksilla. Lama lama lama oli jätetty pois ja tilalle palauteltu Kukaan ei huomaa mua sekä Salama. Olipahan ihanaa kuulla Salama pitkästä aikaa! Jii yllätti ja herkisti soittamalla Valaiden laulun rumpusoolon. Muutamallakin Karmaperheen jäsenellä taisi tulla kyyneleet silmiin. Kiitos! 
Omalla kohdalla koville otti 101 tapaa olla vapaa. Levyn nimikkobiisi, kiertueen nimikkobiisi. Tajuntaan iski liian lujaa se, että nyt se on loppu. Kiertue on päättynyt. Reilun vuoden ajan tätä on saatu elää, ja nyt se päättyy. Alkaa tauko. Palasiani keräiltiin hallin lattialta keikan jälkeen. Häiriö halasi, hymyili ja lohdutti: Kaikesta selvii. Jii tarjosi kettukarkkeja. 
Myöhemmin Holvissa vietettiin vielä jatkoja ja mietittiin, että kyllä se elämä jollain tapaa tästä taas jatkuu. Karmaperhe ei katoa tauon aikana mihinkään. 
Puoli elämää. 

Lohtua tilanteeseen tuo myös Herra Ylpön uusin musaprojekti Herra Ylppö & EX, jonka ensimmäinen sinkku julkaistiin viime perjantaina. Parisängyn lakanat on ihana! Keväälle on tiedossa yli 20 keikkaa. Keikoilla kuullaan myös Ihmisten tuotantoa. 

Myös Häiriön toiselta yhtyeeltä OpuNuilta ilmestyy kohta levy, johon on tarkoituksena tutustua. Ja Kuritulla on tietenkin Penniless. Ja Jiilläkin todennäköisesti jotain, josta se ei vielä edes tiedä. 



On tämä silti vaikeaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti