keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Kotiteollisuus / Bar Siili, Kankaanpää / 10.8.2019



Vaikka festarikausi päättyi Smugglerrokkiin, ei kesän keikkakausi onneksi päätynyt sinne, vaan luvassa oli vielä Kotiteollisuus Kankaanpäässä.
Keikkapaikka oli puitteiltaan ihan miellyttävä, joskin eturivineurootikolle on aina vähän vaikeeta olla näissä paikoissa, joissa sisään paikkaan kyllä pääsee ajankohtana X, mutta keikkatila on eristetty nauhalla tai köydellä ja se avataan vasta ajankohtana Ö, jota ei missään tiedoteta selkeästi. No mutta pääsin eturiviin ja yleisössä oli jotenkin jopa aika väljää, vaikka porukkaa kai oli kuitenkin ihan hyvin paikalla. Keikan jälkeen porukka oli aivan liian kännissä ja se ei ole koskaan kauhean kivaa, kun on yksin liikkeellä. Joku tyyppi halusi toistuvasti huutaa mun korvaani "Du Hast", ilmeisesti Rammstein-harmitustaan purkaen. Itsehän pohdin, että miksi mennä katsomaan Rammsteinia Tampereelle, jos voi olla kuuntelemassa Kotiteollisuutta Kankaanpäässä.

Settilista oli jihuu. Rakastaa/ei rakasta, Arkunnaula, Kultalusikka, Meren mutaa, Kivireki ja Tämän taivaan alla on kaikki mun KT-parhaat listalla, eli prosentuaalisesti oikeesti aika kova suoritus. Kielletyn puun hedelmä ja Kaihola on myöskin enemmän kuin jees, joten oli kyllä mahtava fiilis läpi keikan. Tokaa encorea ei kuultu, mutta sen jotenkin kesti, kun takana oli jo niin kattava ja upea pläjäys. Hynynen vissiin voi aika huonosti, mutta lauluun tai soittoon se ei pahemmin vaikuttanut.

Hienoo oli olla. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti