tiistai 30. lokakuuta 2018

Maj Karma / Brummi, Rauma / 27.10.2018








Hyvän mielen nettijuttu Maj Karman faneista ja välittämisestä.



Lauantaina oli ohjelmassa Maj Karman Rauman keikka. Se olikin sitten tälle vuodelle Maj Karman keikka numero 9 minulle. Olen aiemmin ollut kerran vastaavanlaisella keikkamäärällä yhdellä kiertueella ja silloin kyseessä oli Herra Ylppö & Ihmiset albumi Luuranko. Kirjoittelin silloin, että minkäänlaista kyllästymistä ei ollut havaittavissa, eikä ole kyllä nytkään, todellakaan. Nytkin Nivalan ja Rauman välissä tuntui olevan jopa pieni ikuisuus. Uuden levyn biisit eivät ole kokeneet livenä minkäänlaista inflaatiota, vaan iskevät tajuntaan yhtä kovaa kerta toisensa jälkeen. 

Rauman keikan alkupuolta tosin varjosti yksi erittäin huonosti käyttäytynyt yleisön jäsen, jonka läsnäolo sai minut olemaan hyvin varuillani ensimmäisten kappaleiden ajan. Olin jo aika harmissani siitä, että ilta menee ns.ohi, kun kokoajan piti seurata tilannetta, mutta onneksi ko.henkilö poistui paikalta muutaman kappaleen jälkeen ja pystyin rentoutumaan ja nauttimaan keikasta. 

Settilista näkyykin kuvassa. Oli hauska riehua Hullu huutaja. Ja Voimanlähde vaan on niin symppis. Ilta oli aivan loistava. Ja oli ihanaa, kun oli taas kanssafani-kavereita seurana. Muutoin kun tämä keikkareissailu on melko yksinäistä puuhaa auton ratissa.

Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että kyllähän muutamia muutoksia settilistaan tekisin kiertueen lopulle, jos voisin (olettaen, että kaikki menee suunnitellusti ja pääsen vielä paristi osallistumaan). Tosin aika pieniä sellaisia. Heivaisin Sodankylän pois ja laittaisin tilalle Pohjolan tai Sarvia ja hampaita. Heivaisin myös Rukouksen ja tilalle tulisi Kyynel. Vaihtopenkille menisi hetkeksi myös Kokki, varas, vaimo ja rakastaja ja tilalle tulisi vaikkapa Arpi tai Satiinisydän. 
Tällaisia kohtuullisen realistisia vaihtolaisia miettien siis. 

Joskus olisi hauska miettiä, mikä olisi se "the unelmasetti", mutta nyt ei ehkä ole siihen riittävästi kapasiteettia.

Loppukaneettina. Kiitos bändi, kiitos ihanat keikkakaverit. Kiitos JiiSavolainen rumpukapulasta. Edellinen onkin vuoden 2009 RMJ:n keikalta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti