lauantai 2. kesäkuuta 2018

Sata vuotta

Olin haljeta onnesta, kun viime vuonna, Suomi100v -hengessä Herra Ylppö ja Ihmiset ilmoitti tekevänsä Sata vuotta -albumin juhlakiertueen. Itsestään selvää oli, että kyseiselle kiertueelle on päästävä osallistumaan mahdollisimman monesti.
Järjestymään sain keikat Porin Bar Kinossa, Tampereen Olympiassa ja Helsingin Virgin Oilissa. Näistä keikkapaikoista Virgin Oil oli itselle entuudestaan vieras, Helsingissä kun ei ole juuri tullut keikoilla käytyä logistisista syistä.
Jokainen illoista toimi kuin häkä. Tunnelma oli maaginen, herkkä ja raju. Itkin Porin keikalla useita kertoja silkasta liikutuksesta. Tyttö epäkunnossa oli aivan ihana kuulla ikuisuuden tauon jälkeen livenä. Ja Mellakka ja Särö livenä taas ovat niitä asioita, miksi minulla on blogi otsikolla Puoli elämää. Tiedättekö, kun joku tilanne vaan on sellainen, josta pystyy lataamaan itseensä läjäpäin voimaa.
Juhlakiertue oli käsittääkseni yhtyeelle itselleenkin hyvin voimaannuttava kokemus ja Ylppö mainitsi toiveekseen tehdä jonain päivänä vielä uutta musiikkia Ihmisille. Tee se, olen paikalla.

[Lopuksi itselleni muistiin, että olen laskujeni mukaan nähnyt 22 Ihmisten keikkaa]



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti