lauantai 6. huhtikuuta 2013

Dead City Hooligans & Klamydia / Bar Kino / 31.3.2013

Näin Dead City Hooligansit livenä Pori On the Rocksissa viime kesänä ja ihastuin tyyppien energiseen tatsiin. Kun sitten näin keikkailmoituksen DCH:sta ja Klamydiasta pääsiäisenä, oli melko itsestäänselvää, että raahaudun paikan päälle.
Epäonnekseni Kinolla oli tällä kertaa poikkeuksellisen pahoja ongelmia jonotussysteemissa. Saavuin paikalle 22.35, kun Dead City Hooligansien keikan aloitusajaksi oli ilmoitettu klo 23.00. Jono oli n. 200m pitkä silloin. Sisälle otettiin porukkaa todella verkkaista tahtia ja pakkasessa odottaminen venyi ja venyi. Pääsin sisälle lopulta klo 23.25, jolloin Dead City Hooligans oli soittanut jo 20 minuuttia. Ehdin siis nähdä bändiltä vain viimeiset kaksi biisiä. Harmitti, mutta minkäs teet. Näiden kahden viimeisen biisin perusteella keikka oli varmaan ollut mielettömän hyvä, ainakin meininki oli hyvinkin kohdallaan.

Illan pääesiintyjä, Klamydia, on itseasiassa yhtye, jota olen joskus suorastaan vihannut. Tässä iän karttuessa suhtautuminen on kuitenkin loiventunut ja lähiaikoina on ollut pakko myöntää, että onhan niillä aivan pirun kovaa tuotantoa. Mitään ihmeempiä odotuksia keikan suhteen ei sinänsä ollut, joskin arvelin, että hauskaa tulee varmasti olemaan. Ja niinhän olikin. Paljon hittejä, yleisö todella hyvin mukana, porukalla hymyt naamalla, yhteislaulua ja tanssia. Mukavan rento meininki ja pieni ripaus punkkia. Todella mukava ilta ja hyvä keikka. Vieläkin soi päässä Nina Autio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti