tiistai 7. huhtikuuta 2020

Uniklubi / Facebook / 20.3.2020


Uniklubi soitti Facebookissa live-keikan heti seuraavana viikonloppuna korona-rajoitusten alkamisesta. En ole koskaan ennen tällaista liveä seurannut, joten kyseessä oli aivan uudenlainen kokemus. Onneksi oli mahdollisuus pyhittää oma ilta tälle keikalle. Otin sohvalle eväitä, joskin keikan aikana huomasin että tuntui oudolta syödä niitä, koska keikkaan uppoutui ihan eri tasolla kuin vaikka tv-ohjelman katsomiseen. Muistiinpanojen tekeminen tuntui luontevalta ja olen tyytyväinen että tein ne, sillä keikalla kuultiin muutama minulle entuudestaan vieras biisi ja muistiinpanojen ansiosta pääsin niihin helposti palaamaan keikan jälkeen.
Keikka oli todella laadukkaasti toteutettu ja vei mukanaan! Tykkäsin ihan tositosi paljon. Olen Uniklubin nähnyt muutamasti livenä ja aina vaan ihastelen Jussi Selon laulutaitoja. On se mieletön.
Polje on soinut päässä tehokkaasti keikasta lähtien. Neljä levyllistä Uniklubia hyllystäni löytyy ja keikka vahvisti, että täydentää täytyy vielä puuttuvatkin mukaan.
Kiitos Uniklubi tästä mukavasta kokemuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti