tiistai 7. huhtikuuta 2020

Herra Ylppö & Ex / Brummi, Rauma / 6.3.2020


Brummin remontti on ollut todella onnistunut, paikka oli muuttunut edukseen vaikka kuinka! Odotusbaarina toiminut Nurkka-osio on viimeisen päälle viihtyisä ja kotoisa. Musapuoli kunnossa ja juomapuoli kunnossa, siinä on ihmisen hyvä odotella pääsyä varsinaiselle keikkapuolelle.
Keikkapuoli myös oli muuttunut edukseen, mutta kaikkein isoimmat pisteet saa ihana henkilökunta, joka ehdotti että ottaisin tuolin itselleni eturiviin, jotten joutuisi seisomaan niin kauhean pitkään. Tätä olen odottanut 20 vuotta! Tyytyväisenä roudasin tuolin itselleni ja hymyilin koko sen tunnin, joka bändin lavalle nousua oli odoteltavana. Hyvä Brummi!

EX:n setti oli odotettavasti sama kuin kiertueen avauskeikalla. Aloitus Ihmisten biisillä ja siitä Lovi-levyä läpi (ei levyn järjestystä mukaillen kuitenkaan), väleihin Ihmisten uudelleen sovitettuja biisejä. Nyt niitä Pojat ei tanssi -videoita taitaa olla maailmalla jo niin monia, ettei ole kummoinen spoilaus paljastaa parinkymmenen hengen tanssineen lavalla tuon aiempaakin vauhdikkaammaksi muutetun hitin tahdissa. Sovitus on ehdottoman onnistunut ja tuo hieman jo kuuluneeseen biisiin aivan uutta potkua. Tätä tanssitaan vielä monet kerrat!

Majoitussuositus vielä Raumalle keikoille matkaaville. Aivan Brummin lähellä on edullinen ja todella viihtyisä omatoimihotelli Place to Sleep. Tosi näppärästi toimii combo bussilla Raumalle, Brummiin keikalle ja tuonne yöksi. Käy porilaisillekin.

Kokonaisuudessaan ihana reissu.
Silloin ei onneksi tiedetty, että kuusi päivää myöhemmin tulee tieto kiertueen tilapäisestä keskeytymisestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti