torstai 19. joulukuuta 2019

Kotiteollisuus / IsomäkiRocks, Pori / 30.11.2019

 Yleisökuvasta suuri kiitos @kamikazefin
















Voi jee miten tätä oli odotettu! 
Illan ekana esiintyjänä oli Peer Gunt, jonka settiä en ehtinyt nähdä ihan kokonaan, mutta se mitä näin yllätti kyllä todella positiivisesti. En tiedä mistä 90-luvun alusta muistikuvani ja käsitykseni tästä yhtyeestä olivat, mutta hommahan oli totisinta rokkia kiitettävällä ammattitaidolla. Oikein nautittavaa ja jalan vipattamaan laittavaa.

Kotiteollisuus oli kuitenkin se syy läsnäolooni. Olisin halunnut syyskiertueelle mukaan jo aiemmin ja polte kasvoi sietämättömäksi, kun näin Instagramista mitä biisejä treenaavat syksyn keikoille.
Setti olikin tosi mieluinen. Kuulin ekaa kertaa livenä Kaikki on kaupan ja toimi erinomaisesti. Levyltähän toi kuuluu aivan mun suosikkeihini. Se isoimman hehkutuksen saaja on tästä hienosta vedosta huolimatta Satu peikoista, joka meni aivan nappiin! Ihan heittämällä paras live, mitä tästä on kuultu. Luulen että koko halli oli kylmien väreiden pistelemä biisin loputtua. Kitarat oli mielettömät ja laulu meni tosi kauniisti. Mun syksy on ollut tosi keikaton ja raskas, mutta tosta hetkestä sai ihan järjettömästi voimaa. Livemusiikki on parasta ja tollaset upeat onnistumiset antaa jotain sellaista, mitä ei mistään muualta saa.
Kiitos Kotiteollisuus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti