torstai 22. joulukuuta 2022

Irvikuvat ja Penniless / 280522 / Verstas, Nakkila

Nakkilaan reissattiin ystävän kanssa viettämään aikaa Karmaperheen jäsenten kanssa livemusiikin tahtiin. Yksi perheenjäsenistä kun laulaa yhtyeessä Irvikuvat ja Pennilessissä tietysti sitten taas bassoa soittelee arvoisa Kimmo Koo Kurittu. Keikkapaikka sinällään oli kiinnostava, sillä keikat tapahtuivat pihalla avonaisessa hallissa, joka vaikutti ehkä sinällään liittyvän enemmän moottorivekottimiin kuin livemusiikkiin. Halliin oli pystytetty pieni lava ja perustettu pieni baari, joten toisaalta, mitäs muuta sitä sitten tarvittaisiinkaan.

Tunnelma lämpeni nopeasti, kun pääsimme joraamaan Irvikuvien lämppärisettiä. Keikka oli jykevä ja pisti jalan tamppaamaan. Hyvä meno! Keikan lopussa myös Pastori Kurin tytär Neve asteli lavalle laulamaan yhden kappaleen ajaksi. Tästä ei kuivin silmin selvitty, niin hienosti tämä esiintyminen meni. Onnea tälle ihanalle esiintyjälle jatkoon!

Pennilessiä olen aiemmin kuullut livenä vain KarmaRockissa, joten oli hauska keskittyä nyt aivan täysillä heidän musiikkiinsa tällaisessa erilaisessa ympäristössä. Faneja oli paikalle saapunut myös ulkomailta! Bändi kuulosti loistavalta ja tunnelma oli ihastuttava. Tykkäsin todella paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti