sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Stam1na / SunbornLive / 30.5.2020

Viisi laukausta päähän
Luova hulluus
Pala palalta
Sudet tulevat
Arveton on arvoton
Vartijaton
Kadonneet kolme sanaa
Kuudet raamit
Metsästäjä I-III
Paha arkkitehti
Gaian lapsi
Eloonjäänyt
Muistipalapelit
Kannoin sinut läpi hiljaisen huoneen
Enkelinmurskain


Tietokoneelta lähetys, kuulokkeet päässä, lattialta joraustila raivattuna. Aivan mahtava meno! Tekniikka toimi keikan alettua moitteettomasti. Setti oli miellyttävän pitkä ja erittäin hikinen. Lippu maksoi 9,90 euroa ja uskon, että jokaikinen mukana ollut koki saaneensa rahoillensa todellakin vastinetta.
En oo oikein koskaan tykännyt katsella mitään yleisön kuvaamia keikkavideoita netistä, mutta nämä reaaliaikaiset ammattilaisten tekemät streamaukset on kyllä todella mieluisia ja lievittävät livelivekeikkaikävää ihanasti. Mulla on ollut todella kova tarve päästä Stam1nan keikalle pitkästä aikaa (viimeksi Tampereen Klubilla joulukuu 2018). Ohjelmistossa oli kesälle Rock in the City kiertelyä Stam1nan ja muiden suosikkien kanssa, mutta niin. No, oon tästä illasta tosi iloinen! Kiitos Stam1na ja kaikki lähetystä tekemässä mukana olleet!

Erityismaininta Ylösalainen -kappaleesta. Se on yksi suosikkikappaleistani ja oli niin mahtavaa kuulla se livenä. Biisissä on ihana laulettavuus ja täytyy sanoa, että Hyrde suoriutui vallan kiitettävästi myös liveversiossa! On upeaa, kun örinätaitojen lisäksi puhdas laulu noinkin korkealta soi todella kauniisti. Toivottavasti tämän tyylistä taiturointia kuullaan jatkossa lisääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti