maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikate / Harjavalta Night Factory / 30.11.2013

Viimeksi nähnyt Viikatteen Porisperessä, jonka jälkeen ilmestynyt uusin levy Kymijoen lautturit. Levy löytyy hyllystä, mutta olen ehtinyt perehtyä siihen harmillisen huonosti. 
Night Factory oli aivan täynnä! Harmillisesti se oli aivan täynnä humalaisia miesihmisiä, joista osaa tuntui kiinnostavan merkittävän paljon kanssaihmisten pahoinpitely. Jouduinkin lähes koko keikan ajan jännittämään, alkaako edessäni kunnon nyrkkitappelu. Häiriöherkkänä ihmisenä se kieltämättä vaikutti keikkaelämykseeni.
Bändi oli kuitenkin sangen hyvässä iskussa. Yleisö hienosti mukana. Saimmekin varsinaisen keikan lisäksi nauttia lukuisista ylimääräisistä kappaleista, kun bändiä innokkaasti taputeltiin lavalle ja huutaen kehotettiin soittamaan lisää. Encore-setistä löytyivätkin sitten omat suosikkini: Yökunnaat ja Kuu kaakon yllä. Nämä kun pääsee kuulemaan niin keikka saa helposti arvosanan "täydellinen". Joskin yleisön riitapukareiden toiminta mietitytti vielä kotonakin. Vähän vähemmän uhoa ensi kerralla, pyydän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti