sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kotiteollisuus / Bar Kino / 5.9.2013

Bar Kino ilmoitti jokin aika sitten siirtävänsä keikat takaisin torstaille ja vähentävänsä merkittävästi livekeikkojen määrää. Ensireaktio oli järkytys, mutta syksyn esiintyjälista korjasi haavat hetkessä.
Ensimmäisenä vuorossa Kotiteollisuus.

Olen kuunnellut uuden levyn muutaman kerran läpi ja pidän siitä paljon. Itseasiassa se on lempilevyni sitten Iankaikkisen, jonka ilmestymisestä nyt on jo kuitenkin seitsemän vuotta. Jos kaikkia Kotiteollisuuden levyjä miettii, niin suosikkini ovat Tomusta ja tuhkasta, Kuolleen kukan nimi ja Helvetistä itään. Noiden jälkeen sitten Iankaikkinen ja Maailmanloppu. No mutta joo. Hyvillä mielin keikalle siis, kun uusi levy miellyttää.

Settilista löytyy autostani, kojelautaan teipattuna, mutta muistaisinkohan sen vielä ulkoakin. Sieltä löytyi ainakin Jos sanon, Kädessäni, Valtakunta, Helvetistä itään, Kivireki, Iankaikkinen, Lemminkäisen laulu, Raskaat veet, Pahanilmanlinnut, Maailmanloppu, Musta kuu, Silmä silmästä, hammas hampaasta, Yötä vasten, Hyvien puolella, Outoja aikoja, Mennyttä miestä.
Meinasin heittää pari muutakin joukkoon, mutta koska olen kuunnellut tänään Kotiteollisuutta niin voi olla, että ne pari muuta ovat ujutuksia sieltä kuuntelulistalta. Noista yllämainituista olen ainakin täysin varma.

Ostin pitkästä aikaa keikan jälkeen myös bändituotteen ja olen nyt Maailmanloppu-hupparin omistaja.
Tässä vielä pari kuvaa keikalta. Niistä varmaan selviää sijaintini melko hyvin.




Autostani löytyvä settilistakin kuvassa. Bändin miehet muuten joivat noista heille ostetuista shoteista tasan yhden. Tai siis Hongisto joi. Sinne ne loput shotit jäivät keikan jälkeen lavalle, toivottavasti joku korjasi ne parempaan talteen. Minä nappasin pelkän paperin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti