lauantai 3. marraskuuta 2012

Kotiteollisuus / Bar Kino / 26.10.2012

Kotiteollisuus kiertää nyt Sotakoira II -albumin julkaisun tiimoilta. Sotakoira -levythän sisältävät siis pelkkiä covervetoja, Kotiteollisuuden versioita muiden yhtyeiden kappaleista.
Keikallakin kuultiin enimmäkseen covereita sekä Sotakoira kakkoselta että ykköseltä. Mukaan mahtui kuitenkin myös omia biisejä, joista kuultiin Meren mutaa, Soitellen sotaan, Helvetistä itään, Raskaat veet, Tuonen joutsen, Pahanilman linnut, Tuonelan koivut.
Ei mikään ravisteleva keikkakokemus, mutta kivaa oli. Yleisö oli luonnollisesti paremmin mukana KT:n omien biisien aikana, joskin niistäkin osa oli sellaisia, ettei suurin osa yleisön edustajista niitä KT:n biiseiksi tunnistanut. Omia suosikkeja olivat Meren mutaa ja Raskaat veet.

Kotiteollisuus on yksi lempiyhtyeistäni, joten olen nähnyt sen kymmeniä kertoja livenä. Parhaiden keikkojen joukkoon tämä ei siis päätynyt, mutta ei huonoimpienkaan. Hyvää keskitasoa. Tämä kiertue on kuitenkin sellainen, ettei iske hinku lähteä muille paikkakunnille bändiä katsomaan. Katsotaan sitten taas jos ja kun joskus tulee omaa tuotantoa pihalle ja kiertävät sen tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti