keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Viikonlopun keikkatunnelmia.

Perjantai 14.9.2012

Kinon keikkasyksy käynnistyi omalta osaltani siis viime perjantaina. Illan pääesiintyjänä oli Lapko, jota en noin tuhannesta syystä voinut jäädäkään katsomaan, mutta lämppärinä esiintynyt Sporthorses oli sen verran loistava, että ei edes harmittanut sisäänpääsymaksut sunmuut. Nyt en vaan löydä näiden tuotantoa mistään, hö. Jos joku joskus löytää niin vinkatkaa, kuuntelisin mielelläni.


Lauantai 15.9.2012

Lauantaina vuorossa oli keikkailta Baarikaapissa. Long time no see, siis minä ja Baarikaappi. Kai se oli korkea aikakin jo palata sinne.
Esiintyjiä oli kolme, mutta mun tsekkauslistalla oli tällä kertaa vain yksi; kaverin yhtye Consciousness Removal Project. Huhh. Tähän voisi keksiä kaikenlaisia ylistyssanoja, mutta melkeimpä vastuutan kaikki tutustumaan itse kyseiseen yhtyeeseen. Jos vähänkään iskee raskaampi progetyyppinen juttu niin tykkää tästä varmasti. Yhtyeen tuotanto löytyy näpsäkästi netistä, on vapaasti kuunneltavissa.
Tätä keikkaa miettiessä menee muutamia kylmiä väreitä.

1 kommentti:

  1. Sporthorsesilta ei oo tullu vielä mitään julkaisua, eikä nettiinkään olla vielä ehditty latailla musaa. Tarkoitus toki ois jotain vähän nauhoittaakin! Mut hienoa jos musiikki miellytti, oli tosi kiva soittaa Kinossa! t.Sporttihepat

    VastaaPoista