torstai 27. syyskuuta 2012

Muse-ahdistus.

Muse julkaisi tossa joku aika sitten uuden sinkun nimeltä Madness. Se oli ensimmäinen osa Muse-ahdistuksen syntymistä. Siis sen ahdistuksen, että ne tulee joulukuussa Suomeen ja mulla ei ole lippua. Yritin saada lipun sinä päivänä kun ne myyntiin tulivat vaan enpä saanut. Eilen ajaessani töistä kotiin tuli radiosta Knights of Cydonia. Se oli se toinen osa. Knights of Cydonia on yksi maailmankaikkeuden parhaista biiseistä. Muse on yksi parhaista bändeistä. Blogissa ei varmaan ole kauhean suotavaa kiroilla ja eiköhän tän tilanteen vakavuuden ymmärrä muutenkin.

Surffailin erinäisillä nettisivuilla lippujen hintoja katsellen. Niitä lippuja kun olisi saatavilla. Hintataso on mielenkiintoinen. Mutta vielä en ole valmis luovuttamaan. Lähempänä tilanne voi olla toinen, ehkä. Jatkan asian tutkimista. Ja kuuntelen Musea. Madness, Knights of Cydonia, Hysteria, Starlight, Plug In Baby.

Alkuillan soittis.

D-A-D - Breaking Them Heart By Heart
Billy Talent - Surprise Surprise
Slipknot - My Plague
Deftones - Leathers

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Viikonlopun keikkatunnelmia.

Perjantai 14.9.2012

Kinon keikkasyksy käynnistyi omalta osaltani siis viime perjantaina. Illan pääesiintyjänä oli Lapko, jota en noin tuhannesta syystä voinut jäädäkään katsomaan, mutta lämppärinä esiintynyt Sporthorses oli sen verran loistava, että ei edes harmittanut sisäänpääsymaksut sunmuut. Nyt en vaan löydä näiden tuotantoa mistään, hö. Jos joku joskus löytää niin vinkatkaa, kuuntelisin mielelläni.


Lauantai 15.9.2012

Lauantaina vuorossa oli keikkailta Baarikaapissa. Long time no see, siis minä ja Baarikaappi. Kai se oli korkea aikakin jo palata sinne.
Esiintyjiä oli kolme, mutta mun tsekkauslistalla oli tällä kertaa vain yksi; kaverin yhtye Consciousness Removal Project. Huhh. Tähän voisi keksiä kaikenlaisia ylistyssanoja, mutta melkeimpä vastuutan kaikki tutustumaan itse kyseiseen yhtyeeseen. Jos vähänkään iskee raskaampi progetyyppinen juttu niin tykkää tästä varmasti. Yhtyeen tuotanto löytyy näpsäkästi netistä, on vapaasti kuunneltavissa.
Tätä keikkaa miettiessä menee muutamia kylmiä väreitä.

Alkuillan valinnat.

Lapko - All the Best Girls
Lapko - Hugging the Phone
The Killers - When You Were Young
Muse - Madness

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Voe sunnuntai.

Maj Karma - Attentaatti
The 69 Eyes - Dead N' Gone
The 69 Eyes - Dead Girls Are Easy
Sixx:AM. - Life Is Beautiful
Marilyn Manson - Leave a Scar

lauantai 8. syyskuuta 2012

Lauantai-ilta.

Uniklubi - Luotisade
Uniklubi - Kukka
Good Charlotte - The River
30 Seconds to Mars - The Kill

maanantai 3. syyskuuta 2012