perjantai 22. kesäkuuta 2012

Mitä ja miksi.

Ajatus omasta musiikkiblogista on vellonut päässä ainakin kahden vuoden ajan. Ajatus siitä, että saisi jonnekin talteen ne tunnetilat, joita keikoilla syntyy. Ja mahdollisuus hehkuttaa, vaikka ihan itselle, levyjä ja biisejä. Tässä sitä nyt ollaan, alun äärellä.

Blogin nimestä todettakoon, että päässäni soi lähes tauotta. Onneksi päälläkin on hyvä musiikkimaku, eikä se soita mitään sontaa (yleensä). Tänään se soittaa mulle Maj Karmaa, joka ei sinänsä ole mitenkään yllättävää, kyseessä kun on ehdottomasti se tärkein. Kappale on Melankolian kolina, eli ihan suoraa varastamista nimessä ei ole tapahtunut. Melankolian kolina kuultiin Karmarockissa 2011. Kyseinen kappale on sellainen, että kerta riittää siihen, että kappaleen muistaa aina. Tai ainakin minä muistan. Niin vaikuttava esitys se oli. Toivon kuulevani tämän kappaleen vielä monta kertaa. Toivon kuulevani sen Maj Karman seuraavalla levyllä.

Otsikko "Puoli elämää" viittaa tietysti sangen ilmiselvästi siihen, että koen musiikin olevan puoli elämää. Siitä toisesta puolikkaasta ei tässä blogissa lätistä. Tämä on omistettu musiikille. Sille ainoalle, rakkaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti