torstai 31. lokakuuta 2019

8/101

Lähdin etsimään menneitä.

OpuNui / Pub Winston, Pori / 5.10.2019



Koska en harrasta ihmeemmin musiikin kuuntelua Internetin ihmeellisen maailman kautta, ei OpuNuin tuotanto ollut minulle entuudestaan tuttua. Tai onhan noita fyysisiä julkaisuja toki tullut jo aiemmin, mutta jotenkaan en ole ollut niiden suhteen hereillä. Olikin tosi kiinnostavaa lähteä keikalle, kun ei oikeastaan yhtään tiennyt mitä odottaa. Keikka järjestettiin Pub Winstonissa, jonne oli vapaa pääsy. Tunnelma oli tosi kotoisa! Seuranani oli Karmaperhe-pariskunta ja olo oli tosi turvallinen ja miellyttävä. Tuntui jännältä kuunnella keikkaa pöydässä istuen, mutta samalla kokemus oli ihan ultimaattisen rentouttava. Nautin suunnattomasti. Olo oli keikan jälkeen jotenkin tosi tyyni ja seesteinen, tietyllä tapaa myös nostalginen, koska olen aikanaan käynyt kuuntelemassa tosi paljon progekeikkoja Anniksella ynnä muualla istuskellen, musiikin kauneudesta nauttien. Tällaista lisää elämääni, kiitos.
OpuNuin musiikista pidin kovasti. Biisit erottuvat toisistaan, melodiat ovat mielenkiintoisia ja sanoitukset taidokkaita. Laulu jotenkin tosi rehellistä. Ei mitään kikkailuja, ei minkään taakse piiloutumista, vaan mies ja mikrofoni ja kerrottu tarina. Arvostan suuresti.
Häiriön kitaransoittoa olen hehkuttanut tässä blogissa noin tuhat kertaa, mutta aivan mahtavaahan se oli myös tämän yhtyeen kohdalla. Tuntuu, että Häiriö elää joka live-vetonsa täysillä, symbioosissa kitaransa kanssa. Mahtavaa seurattavaa.

Innostuin yhtyeestä, nähkäämme keikoilla uudestaankin.

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

keskiviikko 2. lokakuuta 2019

tiistai 1. lokakuuta 2019

5/101

Hei nainen älä kävele
pois mun elämästä
Mä en suosittele sinulle
tuolla tavalla kahta miestä.
Ansaitsisit vähintään kolme.